Tag chansen att tävla i Västsvenskan!

Hösten har kommit och tävlingssäsongen är igång. Närmast på tur står Västsvenska Fotoexpon, eller i dagligt tal Västsvenskan, som 2014 arrangeras av Borås FK.
I senaste omgången gick det bra för klubbens medlemmar och Traktörens FK blev tvåa i klubbtävlingen, en placering som vi gärna skulle vilja förbättra. Men om det ska vara möjligt så behövs Din medverkan, så tveka inte, tag chansen att tävla med dina bilder!
För tävlingengäller att den är indelad i fyra klasser och att det är fritt tema för motivvalet i samtliga klasser. Med undantag för den klass där man tävlar med en kollektion om 3-5 bilder, så får man deltaga med högst tre bilder per klass. I digitalklassen gäller jpeg-format av kvalitet 8-10, högst 2000 pixlar för längsta sida och max filstorlek 1 MB. Varje klubb skickar in en CD med samtliga tävlingsbidrag. Påsiktsbilder (pappersbilder) ska vara försedda med passpartout och ej ha större yttermått än 30 x 40 cm.

Vi behöver få in alla tävlingsbidrag senast tisdagen den 29 oktober för att vi ska hinna med administrationen. Klubben står för deltagaravgift och porto. Digitala bidrag skickas till lars-ingvar.larsson@comhem.se och påsiktsbilder lämnas till Lars-Ingvar i Traktörens reception senast klockan 13.00, eller enligt överenskommelse.