Tävla med dina bilder i Västsvenskan

vastsvenskan

Snart är det dags att skicka in bilder till Västsvenska FotoExpon 2013 (Västsvenskan).

Enkelt att skicka in digitala bilder
För tävlingen gäller att den är indelad i fyra klasser och att det är fritt tema för motivvalet i samtliga klasser. Du kan vara med i en eller flera klasser. Med undantag för den klass där man tävlar med en kollektion om 3-5 bilder, så får man ha med högst tre bilder per klass. I digitalklassen gäller Jpeg-format av kvalitet 8-10, högst 2000 pixlar för längsta sida och max filstorlek 1 MB. Varje klubb skickar in en CD med samtliga tävlingsbidrag. Påsiktsbilder (pappersbilder) ska vara försedda med passpartout och ej ha större yttermått än 30 x 40 cm.

Vi behöver få in alla tävlingsbidrag senast måndagen den 29 oktober för att vi ska hinna med administrationen. Klubben står för deltagaravgift och porto. Digitala bidrag skickas till lars-ingvar.larsson@comhem.se och påsiktsbilder lämnas till Lars-Ingvar i Traktörens reception senast klockan 13.00, eller enligt överenskommelse.