Vårprogrammet 2022

En av vårens programpunkter är ett besök i Torslandaviken. Gråhäger, Foto: Mats Eugensson

Detta är ett preliminärt vårprogram anpassat utifrån pandemin. Som medlem får du löpande information i vårt medlemsbrev om alla aktiviteter. Då är det också helt bestämt datum och klockslag. I programmet här nedan är det preliminära datum, som kan ändras. Om vi inte kan genomföra vissa program utomhus eller på plats, ordnar vi det digitalt.

Januari

24/1: Öppet hus kl.19-20. Det blir ett digitalt möte där vi bland annat beskriver vårens program, och presenterar våra lokaler.

17/2-11/3: Medlemsutställning på stora utställningsväggen. Tema: Minimalism och Makro. Max antal bilder per medlem är fyra. Sista inlämningsdagen är 31/1 till: anmalan@traktorensfotoklubb.se

3/1: Inlämning av bilder till Riksfotoutställningen 2022. Meddela ditt tävlingsdeltagande till tävlingsledaren och överlämna utskrivna bilder senast måndag 24 januari 2022 i Traktörens FKs klubblokal klockan 11-14. HansErik: hesgbg(at)gmail.com

Februari

9/2: Systemkamera, tillsammans med Asbjörn. Fyra tillfällen, 3 timmar : 9/2, 23/2, 2/3, 9/3.

17/2 kl.18.30-20.30 Årsmöte, bildvisning, vernissage. Vi har öppet från kl.17

Mars

3/3: Ljus, komposition och färg med Madlén. Tre tillfällen: 3/3, 10/3, 17/3

April

5/4: Mobilfoto med Madlén. Fyra tillfällen: 5/4, 19/4, 3/5, (vi återkommer med datum för 4:e tillfället)

6/4 Guidad visning av fotoutställning på Hasselblads center. Klockan 17. Duane Michals The Portraitist

Vårens fotowalk: Vi återkommer med ett datum

18/5: Vårutflykt till Botaniska

25/5: Bildträff. Vi visar och pratar om våra bilder från Botaniska

1/6: Fågelfoto och fågelskådning i Torslandaviken.

Sommartävling – 1 tema

Mer info kommer ske löpande på hemsidan om de olika aktiviteterna.

Digitallabbet
För den som vill ha en genomgång av skrivare och skanner så finns viss möjlighet i smågrupper. Om du är intresserad mejla till:
styrelsen@traktorensfotoklubb.se