Start & på gång

Välkommen till Traktörens fotoklubb. Klubben är öppen för alla som arbetar i Göteborgs Stads förvaltningar och bolag. Läs mer om att bli medlem >>

Nu är det dags att betala in årets medlemsavgiften

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Start & på gång

På årsmötet den 24 februari, så röstades det igenom att medlemsavgiften skall vara 150 kr.

Du har ända till den sista mars 2021 att betala in din medlemsavgift.

Det finns flera sätt att betala:
– betala till fotoklubbens bankgiro 609-9758
Ange ditt namn och e-postadress.

– betala via SWISH till nr: 123 336 4916
Ange ditt namn och e-postadress.

Från och med 2019 så är vi en kontantlös förening. Därför är vi tacksamma om du väljer något av alternativen ovan för att betala in din medlemsavgift.

Kom ihåg att ange ditt namn och e-postadress, så vi vet vem som har betalt.

Är du intresserad av att lära dig mer om mörkerfotografering så är detta kursen för dig

Skrivet av Anne Hakosalo Postad i Start & på gång

Under tre onsdagar mellan klockan 18.30- ca. 19-30 så fördjupar vi oss i mörkerfotograferingens olika utmaningar och möjligheter.

Onsdagen den 17 februari – Ulrik Fallström visar sina bilder och pratar om sina tankar och teknik vid mörkerfotografering

Onsdagen den 3 mars. Vi träffas och lär oss tillsammans mörkerfotografering. Ett tillfälle att få lära sig mer om den speciella fotokonsten som mörkret innebär. Observera! På grund av restriktionerna fick vi ställa in aktiviteten 3 mars. Vi återkommer om ett nytt datum, så snart vi vet.

Onsdagen den 17 mars. Vi har en bildträff där vi tillsammans visar och analyserar de bilder som vi tagit i mörkret.

Anmälan senast 15 februari: anmalan@traktorensfotoklubb.se

Digitalt: Medlemsutställning 2021

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Start & på gång, Utställningar

Kom och titta på medlemmarnas egna bilder på tema ”Bakom” och ”Corona”!

Bakom lås och bom Foto: Stig Helgesson

Nu kan du titta på medlemmarnas egna bilder eller tolkningar av tema: “Bakom” eller “Corona”. Det är 22 medlemmar som tagit chansen och är med och visar sina bilder på detta digitala sättet. Sammanlagt blev det 76 bilder.

Håll avstånd Fotot: HansErik Svensson

Bilderna finns i vårt digitala fotoalbum.
Medlemsutställning