Skicka in dina bilder till medlemsutställningen

”Andra sidan” Foto: Farid Dashti

Var med och ställ ut dina bilder i 2022 års medlemsutställning som vi brukar ha i Traktörens utställningshall. Dina bilder kommer att presenteras på Traktörens fotoklubbs utställningsvägg. Årets tema är: “Minimalism” och “Makro”

Låt fantasin flöda, tolka temat på ditt sätt och lämna in dina bilder. Du får max mejla in fyra bildfiler fritt fördelat på dessa två teman. Varje medlem får delta med max fyra bilder.

Skicka in bilden/bilderna i jpg och märk bilderna med ett filnamn som består av: Ge alltid bilden en titel, t ex sjöman-Namn på dig som fotograferat-Vilket tema de tillhör (Corona eller Bakom). Exempel på filnamn:(sjöman-Olle-Bovall-corona.jpg) eller (sjöman-olle-bovall-bakom.jpg)

Observera att du genom att skicka in dina bilder också godkänner att bilden eller bilderna tillsammans med fotografens namn publiceras på fotoklubbens hemsida.

Mejla bilderna senast 31 januari till: anmalan@traktorensfotoklubb.se

Har du frågor om deltagande mejla till samma mejladress.

Bilderna kommer presenteras på ett vernissage 17 februari i Traktörens utställningshall (beroende på pandemiläget) i samband med årsmötet. Mer information kommer framöver.

För att få inspiration kan du gärna titta på tidigare medlemsutställningar på klubbens hemsida. https://www.traktorensfotoklubb.se/utstallningar/

Att tänka på: Bilderna ska vara högupplösta för att de ska kunna visas i ett bildspel och skrivas ut för utställningen. Du behöver bara mejla in dina bidrag. Klubbens styrelse skriver ut och ramar dina bilder.