Ha en bra sommar önskar styrelsen!

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Start & på gång

Foto: Klas Eriksson

Det blev en annorlunda vår för klubben och vi tvingades ställa in aktiviteter och utbildningar på grund av coronapandemin. Det vi kunde genomföra var utomhusaktiviteter och digitala bildvisningar.

Efter en jobbig, tung, och för vissa kanske tragisk vår under pandemin är det nu sommar. Kanske kommer många av oss att koppla av i vårt vackra land med kameran i hand. Fotomotiv finns överallt och ofta väldigt nära. Bilden på humlan här ovanför är från en vanlig blomsterrabatt.

Var gärna med i klubbens egen sommar-fototävling. I år med temat “Bästa sommarbilden”. Mer om fototävlingen finns på hemsidan.

Höstens program är också preliminärt klart. Vi fortsätter med digitala bildträffar och utomhusaktiviteter. Hoppas du vill vara med på dessa. Som vanligt får du löpande information via e-post om kommande aktiviteter.

Styrelsen önskar alla en bra sommar!