Start & på gång

Välkommen till Traktörens fotoklubb. Klubben är öppen för alla som arbetar i Göteborgs Stads förvaltningar och bolag. Läs mer om att bli medlem >>

Sommartävlingen 2018 – ”Form”

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Start & på gång, Tävlingar

Låt dig inspireras av sommaren, fota och skicka in dina bilder till årets sommartävling med temat ”Form”

Förra årets vinnare med ”Barnbarn”
Foto: Agneta Mannerbrink

Sänd in max 3 bidrag och numrera dina bilder i prioritetsordning nr 1, nr 2, resp. nr 3. Får vi in många bidrag får vi eventuellt plocka bort de lägst prioriterade.
Obs! Ange även titel på bilderna och ditt namn.

Bilderna skickas digitalt till anmalan@traktorensfotoklubb.se före 3 september.
Observera att du genom att skicka in dina bilder också godkänner att bilden eller bilderna tillsammans med fotografens namn publiceras på klubbens hemsida.
En jury utser vinnaren som får en fotobok.

Resultatet av sommartävlingen presenteras under hösten.

Tävlingen riktar sig endast till fotoklubbens medlemmar.

Om du har frågor, maila traktorensfotoklubb@gmail.com

Fotoutställning: ”Synvillor”

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Start & på gång, Utställningar

Över sommaren har utställningsväggen nere i Traktören en utställning av Agneta Mannerbrink.

Agneta vill gärna experimentera med bilder och hitta ett bildspråk som påminner om måleri och som väcker frågor hos betraktaren.
De festa bilderna i utställningen är från serien ”Synvillor”.

Agneta Mannerbrink är född och uppvuxen i Göteborg. Hon hittade sitt konstintresse tidigt i livet och drömde om att bli konstnär.
Hon har arbetat som socionom i hela sitt yrkesliv nu senast i Östra Göteborg där hon arbetade med föräldrastöd innan hon gick i pension hösten 2017.

Hjärtligt välkomna !

Utställningen pågår 3 juli – 28 september 2018

Obs ! Ingen vernissage

Göteborgsmästerskapet 2018

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Start & på gång, Tävlingar

Bronsplakett GM 2017
Valöversyn
Fotograf: HansErik Svensson

Fotoklubben PAN inbjuder till deltagande i det årliga Göteborgsmästerskapet.
Mottot är fritt och man kan tävla med två enstaka bilder och tre till fem kollektionsbilder per klass, i fem klasser: Kollektion påsikt svart/vitt, kollektion digitalt färg, enstaka påsikt färg, enstaka påsikt svart/vitt samt enstaka digitalt färg och/eller svart/vitt. Inlämning sker i början av oktober.

Deltagaravgiften är 50kr per deltagare och klass, och betalas av var och en.

Resultatet redovisas på Partille kulturhus den 8 december och belönade bilder kommer preliminärt att ställas ut där.

Den som vill delta kan kontakta Lars-Ingvar Larsson på
lars-ingvar.larsson@comhem.se senast den 28 september, för ytterligare information och samordning av insändning och betalning.