Start & på gång

Välkommen till Traktörens fotoklubb. Klubben är öppen för alla som arbetar i Göteborgs Stads förvaltningar och bolag. Läs mer om att bli medlem >>

Inställd – Almedalen under 50 år

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Hänt i klubben, Start & på gång

4 Centerkvinnor Foto: Lars-Ingvar Larsson

I år är det 50 år sedan Olof Palme höll sitt första sommartal från ett lastbilsflak i Almedalen i Visby, starten till det som vi idag känner som Almedalsveckan.
Under samma tid har Lars-Ingvar Larsson, i klubben, varit sommargotlänning och bevittnat evenemangets utveckling. Kom och hör honom berätta och visa bilder från politikerutspel, publikmassor och PR-jippon i parken!

Fel politik
Fotograf: Lars-Ingvar Larsson

INSTÄLLT! Tid: Onsdagen den 28 november, 17.30. Vi håller på till ca 19. Det finns gratis smörgås och något att dricka från 17.00.

Plats: Infosalen i källaren i Traktören, Köpmansgatan 20.

Anmälan senast 25 november till anmalan@traktorensfotoklubb.se

Ta gärna med en gäst (som alltså inte behöver vara medlem i fotoklubben)

Välkommen!

Bilder från vårens Fotowalk 2018

Skrivet av Richard Eliasson Postad i Hänt i klubben, Start & på gång

Tema: Skepp, Titel: I rad, Fotograf: Elisabeth Charléz

Nu finns bilderna från vårens fotowalk, på föreningens digitala fotoutställning.

De som var med på fotowalk fick i uppgift att promenerar runt och fotografera inom Vallgraven.

Tema: Grop, Titel: Förankrad, Fotograf: Per Fahlén

Varje kvart så fick deltagarna ett nytt tema och fota sin egen tolkning av temat som gällde för den tidsperioden.

Varje medlem som deltog, fick själva bestämma vilken sorts kamera de ville använda (systemkamera, kompaktkamera eller mobil).

Bilderna är från vårens fotowalk som var mycket uppskattad.

Alla bilder kan du se här: